Za svaku tačnu prognozu

Prije nego počnete čitati spisak dobitnika >>

Maloljetne i osobe čije prebivalište nije BiH ne mogu učestvovati u nagradnoj igri niti dobiti nagradu kao što je već utvrđeno pravilima! Roditelji ne mogu preuzeti nagradu za maloljetne učesnike. Žao nam je, ali ne možemo praviti presedane.

Da biste podigli nagradu, osim LK Vam treba i još jedan dokument (bilo koji) na kome je istaknuta adresa koju ste unijeli prilikom prijave za nagradnu igru.

Naša kompanija se nalazi u Sarajevu, Džemala Bijedića bb, preko puta carinske ispostave Halilovići, tj. odmah iza ASA Auta.

Naš broj telefona je jedino 033 721 018.

SPISAK DOBITNIKA NAGRADNE IGRE "KUHAJ S PJESMOM"

Dragi naši Delimanovci ♥ Nakon provjere učesnika nagradne igre, tačnije 20438 osoba (woooow) objavljujemo spisak dobitnika super-extra-megapoželjne Delimano nagradne igre :)Delimano ekipa je više nego sretna i zahvaljuje na vašoj podršci, divnim komentarima i sigurni smo da ćete nas pratiti i dalje. Također smo sigurni da ćete uživati u zdravim obrocima pripremljenim u Delimano tavi, a mi ćemo biti presretni ako nas počastite sa slikama vaših kulinarskih delicija pripremljenih u vrhunskoj Delimano keramičkoj tavi ♥
Dakle, obavezno pročitajte:

  • Nagrade preuzimate od 12.06.2012. Rok za preuzimanje nagrada je 30 dana.

  • Nagrade preuzimate u sjedištu organizatora igre, Studio Moderna d.o.o., Džemala Bijedića bb, 71000 Sarajevo svakog radnog dana od 10:00 do 16:00.

  • Ukoliko ste spriječeni unutar vremenskog roka od 30 dana da dođete po nagradu, molimo vas pozovite 033 721 018 ili pošaljite mail na info@delimano.basa pojašnjenjem da vam možemo rezervisati nagradu :)

  • Obavezno predočiti ličnu kartu i bilo koji dokument koji dokazuje mjesto stanovanja koje ste unijeli u prijavi za nagradnu igru.

  • Ukoliko niste u mogućnosti preuzeti nagradu u sjedištu naše kompanije, molimo vas da nas kontaktirate putem e- maila info@delimano.baili broja telefona 033 721 018 da se dogovorimo oko načina preuzimanja.

  • I za sva dodatna pitanja ili bilo koje informacije slobodno nam se obratite na jedan od slijedećih načina: e- mail info@delimano.baili broj telefona 033 721 018

Još jednom ČESTITAMO OD ♥ svim dobitnicima, nadamo se da ste uživali u ovoj igri kao i mi. Delimano ekipa je naročito sretna jer je stekla mnogo, mnogo novih prijatelja, a kažu da je čovjek bogat onoliko koliko prijatelja ima :)

Koristimo priliku da vas pozovemo da nam se pridružite sutra, tj. 02.06.2012. od 12:00 do 17:00 u Sarajevu ispred BBI centra. Pozivamo sve naše sugrađane da obavezno dođu i probaju slasne palačinke koje će naš dragi Vjeko pripremati u Delimano tavama. Dođite, počastite se palačincima i pomozimo Udruženju ’’Srce za djecu koja boluju od raka u FBIH’’. Osladite se i izmamite dječiji osmijeh ♥Ko spasi jedan život, kao da je spasio čitav svijet ♥

Vidimo se ♥

Preuzmite listu dobitnika OVDJE!